TEKİRDAĞ / SARAY - Atatürk Ortaokulu

May

Harika yıl sonu konserimiz için emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz
Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Küçük erkekler futbol takımımız ilçe 1.si
Yıldız erkek futbol takımımız ilçe 2.si
Yıldız kızlar voleybol takımımız ilçe 2.si
Yıldız erkek kros takımımız ilçe 2.si
Yıldız kızlar kros takımımız ilçe 2.si olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı boyunca Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde büyük bir özveri ve tutkuyla çalışan öğrencilerimizin yaratıcı enerjileri ve özgün bakış açılarıyla oluşturdukları eserlerini Atatürk Kültür Merkezinde sergilemekten büyük gurur duyuyoruz.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Nis

Valimiz Sayın Recep Soytürk, ilçemizde TOKİ tarafından yaptırılan Atatürk Ortaokulunu ziyaret etti.

Yapım süreci devam eden okulu gezerek incelemelerde bulunan Vali Soytürk, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Saray Kaymakamı Refik Özsoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak eşlik etti.

Nis

Öğrencilerimize forma takımı hediye eden Leven KÖKSALAN beye teşekkür ederiz.